GLAVNI REVIZOR
HRVOJE TVRTKOVIĆ
glavni revizor

Glavni revizor

Rođen 9.10.1970. godine, u Kreševu. Osnovnu školu završio je u rodnom mjestu, a srednju ekonomsku školu u Kiseljaku. Zvanje diplomiranog ekonomista stekao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Skoro cijelo prvo desetljeće svoje karijere proveo je radeći u privatnom sektoru, u domeni cestogradnje i putne infrastrukture, gdje je, kao zamjenik direktora, stekao i prva iskustva u rukovođenju.

Iskustvo iz privatnog sektora prenio je i u svoj rad u domeni razvoja poduzetništva, te je tijekom 2005. i 2006. godine, u sklopu projekta Regionalne razvojne agencije sarajevske ekonomske regije – SERDA, vodio Biznis centar Općine Kreševo.

U Uredu za reviziju institucija Bosne i Hercegovine radi od kraja 2006. godine. Obavljao je poslove revizora za financijsku reviziju u više od 50 revizija institucija BiH. Potom je, kao revizor učinka i viši revizor učinka – voditelj tima sudjelovao u, te rukovodio nizom revizija učinka. Posljednje četiri godine, od početka 2016., rukovodi Odjelom za reviziju učinka.

Kao član radnih skupina u okviru Ureda i Koordinacijskog odbora institucija za reviziju u Bosni i Hercegovini sudjelovao je u procesima pripreme, razvoja i prilagodbe vodiča i metodologije za reviziju učinka i kontrolu kvalitete. Predstavljao je Ured za reviziju na brojnim domaćim i međunarodnim stručnim skupovima iz područja revizije učinka.

Zahvaljujući kontinuiranom stručnom i profesionalnom usavršavanju posjeduje i relevantne certifikate iz domene financijske i revizije učinka te upravljanja i liderstva. Oženjen je i otac dvoje djece.

NEWSLETTER

Želite primati obavijesti iz Ureda za reviziju u e-mail inbox? Pretplatite se na Newsletter.

Na vrh